Overslaan en naar de inhoud gaan
Member EEG Group

U bent hier

Ombouw gasnetwerk van Laag naar hoog calorisch gas

21-08-2019

Geachte klant,

U ontving van Infrax een schrijven waarin werd meegedeeld dat vanaf 1 juni 2018 een andere gassoort zal worden geleverd.

Het huidige netwerk waarop wij zijn aangesloten bestaat deels uit arm en deels uit rijk gas, afhankelijk van gemeente en straat. Daar niet alle toestellen geschikt zijn om te werken op rijk gas, dient dit grondig gecontroleerd te worden!

Als gecertificeerd “Cerga” installateur bieden wij u hierbij onze diensten aan om te controleren of uw toestel/toestellen hieraan voldoen, en of dat mogelijk kan aangepast worden.

Deze controle kan mee uitgevoerd worden bij het tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel. Indien uw onderhoud onlangs pas is uitgevoerd, of de noodzakelijke controle valt buiten uw onderhoudsperioden dan komen wij hiervoor apart langs. Hiervan ontvangt u dan een attest van conformiteit.

Daar Infrax reeds begonnen is met de aanpassingen van hun installatie, raden wij u aan om zo snel mogelijk met ons een afspraak te maken, zodat wij kunnen langskomen voor de nodige controle.

Wij adviseren u om “geen” wijzigingen te laten uitvoeren zolang wij niet bij u ter plaatsen zijn geweest.

U kunt hiervoor terecht op ons vast nummer 011/69.24.43 tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag 08:00 h – 12:00 h en 13:00 h – 17:00 h.